Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to THE CINEHOUND FORUM: Dedicated to Bill Barounis (RIP). We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
Pre cert forum problem
Topic Started: Aug 31 2008, 06:00 PM (1,129 Views)
Lamao
Member Avatar
Member
[ * ]
Some years ago I tried to register and I had no luck too, so I let it go.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
okerlo
Member Avatar
Member
[ * ]
Lamao
Oct 6 2015, 03:02 PM
Some years ago I tried to register and I had no luck too, so I let it go.
Thanks for the answer.
Well, looks like they don't want any new members ... whatever time to go on with life :D
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
cinehound
Member Avatar
Administrator
They don't mention that they don't accept new members anymore. I guess your accounr must be manually activated by the admin but i don't really know why it's taking so long........
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Sites · Next Topic »
Add Reply