Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to THE CINEHOUND FORUM: Dedicated to Bill Barounis (RIP). We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
Pre cert forum problem
Topic Started: Aug 31 2008, 06:00 PM (1,263 Views)
okerlo
Member Avatar
Member
[ * ]
Just a bump of an 7 year old thread :hi:
Does anyone know why they are not activating new members? You can register and click the link you'll get in the email but the account has to be activated by a moderator/admin and that simply doesn't happen (or it takes weeks :unsure: ).
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
okerlo
Member Avatar
Member
[ * ]
No one? I already wrote them through the contact page but so far I got no response, maybe they don't use the email address anymore which is associated to the contact form?
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
okerlo
Member Avatar
Member
[ * ]
Hm still no response.
May somebody be so kind and ask in their forum what's the reason for this?
Don't they want any new users? Quite strange :o
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
okerlo
Member Avatar
Member
[ * ]
Lamao
Oct 6 2015, 03:02 PM
Some years ago I tried to register and I had no luck too, so I let it go.
Thanks for the answer.
Well, looks like they don't want any new members ... whatever time to go on with life :D
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Sites · Next Topic »
Add Reply