Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to THE CINEHOUND FORUM: Dedicated to Bill Barounis (RIP). We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
forum problemms?
Topic Started: Oct 7 2013, 04:48 PM (457 Views)
shootgringoshoot
Member Avatar
Superstar Member
it is mentioned before in the dutch sleeve toppic ...... but I have the feeling it is getting worse.

I cant see most of the latest added posts in the different topics.

I heared other members have the same problemm .......

is somebody working on this problemm?


Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Member-X
Member Avatar
Superstar Member
shootgringoshoot
Oct 7 2013, 04:48 PM
it is mentioned before in the dutch sleeve toppic ...... but I have the feeling it is getting worse.

I cant see most of the latest added posts in the different topics.

I heared other members have the same problemm .......

is somebody working on this problemm?


This topic? http://z9.invisionfree.com/THE_CINEHOUND_F...pic=8637&st=170
Posted Image
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
shootgringoshoot
Member Avatar
Superstar Member
yes, for example that topic.

the last post I can see are my spaghetti western cnr sleeves .... and I am 100% sure more post have been posted after that.


Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Harm
Member Avatar
Superstar Member
Some kind of glitch that is pretty annoying indeed.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Member-X
Member Avatar
Superstar Member
I can see them. :blink:
Posted Image
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Nocturna
Member Avatar
Superstar Member
Added some sleeves yesterday .
This morning I could see them , but now they are gone !

Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Member-X
Member Avatar
Superstar Member
Have you tried deleting your browser cookies?
Posted Image
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Deleted User
Deleted User

Same problem ocurs in the Dario Argento topic by monezza.. added some pics but none of my posts show up ?:o
Quote Post Goto Top
 
cinehound
Member Avatar
Administrator
I thought that problem was solved....However I'll check it again. But I face no problem to see new post myself. Sounds weird....we'll see :hello!:
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
cinehound
Member Avatar
Administrator
Dario Argento topic has not any problem.........Maybe it's your browser or something?
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
Go to Next Page
« Previous Topic · Forum Announcements · Next Topic »
Add Reply